BONNE VIE COTTAGE

Élvezd az életet

Zebegényben

Amikor megálmodtuk apartmanjainkat, akkor a design és a kényelem mellett szerettük volna, ha az igazi BONNE VIE érzés miatt jöttök el hozzánk és majd tértek is később vissza.

Így igyekeztünk nektek olyan lehetőségeket kínálni, amikkel kiszakadhattok a mindennapokból és emlékezetes napokat tölthettek nálunk. Nézzétek meg mivel készültünk nektek!

SZOLGÁLTATÁSAINK

'Bonn Ví' vagyis szép élet, ami itt vár ebben a gyöngyszem kis községben. Aki egyszer ellátogat ide, vagy pár éven belül itt fog élni, vagy örökre a szívébe zárja és visszatér.

PIKNIK A SZABADBAN

Romantika piknik kosárral

Rengeteg romantikus eldugott kis helye van Zebegénynek, úgyhogy úgy gondoltuk vidd magaddal a megrakott piknik kosarunkat és nézd meg egy pohár bor kíséretében a naplementét. Érdeklődjetek a részletekről elérhetőségeinken!

SZÁLLÁS VOUCHER

Bonne Vie - Élvezd az életet nálunk

Hamarosan megnyílik Bonne Vie Cottage néven új apartmanházunk, ahol egy 2 személyes és egy 4 személyes apartman fogja kiszolgálni vendégeinket. Nagyon régi álmunk volt egy igazán stílusos vidéki szállást létrehozni, úgyhogy izgatottan várjuk már a nyitást. Lehetőség van ajándék voucherek vásárlására már most! Bátran írj nekünk és segítünk megvalósítani a meglepetést! Ha nem akarsz lemaradni a részletekről, akkor iratkozz fel a bonneviecottage.hu weboldalon a részletekért, vagy kövess minket az Instagram-on a @bonnevie.cottage néven!

JÖSSZ EGY KÖRRE?

Mini autóval Zebegény utcáin

Egy rövid autós túra Zebegény utcáin? Ha rendelkezel jogosítvánnyal, akkor ezt neked találták ki. Béreld ki tőlünk kisautónkat, érdeklődj nálunk emailben a részletekről!

Kövess minket!