BONNE VIE COTTAGE

Élvezd az életet

Zebegényben

Amikor megálmodtuk apartmanjainkat, akkor a design és a kényelem mellett szerettük volna, ha az igazi BONNE VIE érzés miatt jöttök el hozzánk és majd tértek is később vissza.

Így igyekeztünk nektek olyan lehetőségeket kínálni, amikkel kiszakadhattok a mindennapokból és emlékezetes napokat tölthettek nálunk. Nézzétek meg mivel készültünk nektek!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Phasellus enim libero, blandit vel sapien vitae, condimentumultricies magna et. Best services orci ut et lobortis. Blandit vel sapienvitae, condimentum

PIKNIK A SZABADBAN

Romantika piknik kosárral

Rengeteg romantikus eldugott kis helye van Zebegénynek, úgyhogy úgy gondoltuk vidd magaddal a megrakott piknik kosarunkat és nézd meg egy pohár bor kíséretében a naplementét. Mi a helyszínre viszünk és amikor szeretnétek értetek is megyünk a Bonne Vie Cottage kis golfautójával. Érdeklődjetek a részletekről elérhetőségeinken!

SZÁLLÁS VOUCHER

Bonne Vie - Élvezd az életet nálunk

Hamarosan megnyílik Bonne Vie Cottage néven új apartmanházunk, ahol egy 2 személyes és egy 4 személyes apartman fogja kiszolgálni vendégeinket. Nagyon régi álmunk volt egy igazán stílusos vidéki szállást létrehozni, úgyhogy izgatottan várjuk már a nyitást. Lehetőség van ajándék voucherek vásárlására már most! Bátran írj nekünk és segítünk megvalósítani a meglepetést! Ha nem akarsz lemaradni a részletekről, akkor iratkozz fel a bonneviecottage.hu weboldalon a részletekért, vagy kövess minket az Instagram-on a @bonnevie.cottage néven!